برنامه نود اين هفته با توجه به برگزاري دربي پايتخت بيشتر زمان خود را به اين بازي و حواشي آن پرداخت مهمترين اتفاق برنامه ديشب تماس تلفني با مظلومي بود که تيم خود را از داوري متضرر مي دانست.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، برنامه نود در شب گذشته در حالي به مانور روي دربي هشتاد و دوم پرداخت که پرويز مظلومي با حضور روي خط آن به اشتباهات داوري معترض شد و در اظهاراتي جنجالي عنوان کرد چسبيده به نيمکت اين تيم نيست.
گزارشي از کوآلالامپور- قرعه کشي انتخابي جام جهاني روسيه
گروه برنامه نود با حضور در مالزي گزارشي از قرعه کشي برنامه نود اختصاصي ترتيب داد و با سرمربيان تيم هاي همگروه ايران در مسير انتخابي جام جهاني نيز گفتگو داشت.
کارلوس کي روش درباره قرعه اينطور توضيح داد: قرعه کشي انجام شد و کاري نمي توان کرد. بايد به حريفان مان فکر کنيم. جالب است که با تيم هايي که در گذشته نيز با آنها رقابت داشتيم همگروه شده ايم.
بورا ميلوتينويچ نيز که به همراه تيمش همگروه ايران است در اين باره گفت: اگر دو گروه را مقايسه کنيم نمي توان گفت کدام تيم قرعه سخت تري دارد. شما مربي خوبي داريد و نگران چه چيزي هستيد؟
بخش اول – نظرسنجي
نظرسنجي برنامه نود اين بار اختصاص به دربي و انتخاب جذاب ترين دربي اين چند سال اخير داشت.
1- استقلال 3 پرسپوليس 2 (اسفند 83 )
2- استقلال 3 پرسپوليس 0 ( آذر 90)
3- استقلال 2 پرسپوليس 3 (بهمن 90)
4- پرسپوليس 4 استقلال 2 ( فروردين 95)
بررسي هفته بيست و ششم ليگ برتر
بررسي هفته بيست و ششم ليگ برتر و نتايج و صحنه هاي داوري در اين بخش مورد بحث قرار گرفت و محمد فنايي به عنوان کارشناس در اين بخش حضور يافت.
پديده مشهد دو گسترش فولاد تبريز يک
رضا مهاجري: موقعيت هاي خوبي داشتيم و مي توانستيم بازي پرگل تري داشته باشيم.
فراز کمالوند: نتيجه تساوي عادلانه بود اما روي گل دوم به نظرم بازيکن حريف روي مدافع ما خطا کرد.
نکات بازي: پديده در نيم فصل دوم همچنان به روند صعودي خود ادامه مي دهد و شگفتي ساز شده است.
کارشناس داوري: روي صحنه گل دوم پديده، فنايي معتقد بود مهاجم حريف روي مدافع خطا کرده است و با سرمربي گسترش هم عقيده بود.
تراکتورسازي يک صباي قم يک
امير قلعه نويي: در نيمه اول خوب نبوديم اما در نيمه دوم به حريف فرصتي نداديم و آنها بازي مستقيم مي کردند و اگر بازيکنان باهوش تر مي توانستيم به نتيجه لازم برسيم.
علي دايي: چرا وقتي تماشاگران به حامد لک فحاشي مي کنند سينا عشوري مداخله مي کند و در اين رابطه يقه دروازه بان مرا مي گيرد؟ ما فرصت هاي خوبي برابر آنها داشتيم و مي توانستيم با بهره بردن از آنها به گل دست يابيم.
نکات بازي: صبا در چهار بازي اخير به تساوي دست يافته است.
کارشناس داوري: تکل سعيد آقايي روي بازيکن صبا و ضربه او به شکم بهزاد کريمي به اعتقاد فنايي به درستي با کارت زرد جريمه شد و اين کارت کافي بود
پرسپوليس 4 استقلال 2
پرويز مظلومي: اشتباهات فاحشي داشتيم و اين فرصت را به حريف دادند. به تيم حريف تبريک مي گوييم و از هواداران عذرخواهي مي کنيم
برانکو ايوانکوويچ: همه از اين بازي لذت بردند و چيزي که مهم است ما برديم و شور و نشاط بزرگي را به هواداران مان هديه کرديم.
نکات بازي:
* زودترين گل توسط پرسپوليسي ها در 17 سال اخير در دربي ها
* رامين رضاييان براي سومين بار در اين فصل دروازه اين تيم را از روي خط نجات داد؛ تراکتورسازي، فولاد و استقلال تهران.
* پرسپوليس در 7 بازي اخير ليگ برتر در نيمه اول موفق به زدن گل شده است.
* پرسپوليسي ها 3 پنالتي اخير خود برابر استقلال را از دست داده است.
* پرسپوليس در 6 بازي اخير خود تنها يک کلين شيت داشته است و توانسته دروازه اش را بسته نگه دارد.
* مهدي طارمي در 7 گل از 8 گلي که پرسپوليس در سال 95 زده تاثير گذار بوده است.
* استقلال از سال 66 تاکنون پنالتي اش برابر پرسپوليس را خراب نکرده است.
* مشترک شدن دربي 82 در پرگل بودن با دربي سال 52.
* مهدي رحمتي در 10 دربي به ميدان رفته اش 10 گل دريافت کرده است.
* استقلال در 10 بازي گذشته در ليگ تنها دو برد به دست آورده است.
* استقلال در اين فصل هر بار گل اول را دريافت کرده موفق به پيروزي نشده است.
کارشناس داوري: محمد فنايي، کارشناس داوري اين برنامه به تشريح شرايط صحنه هاي مورد بحث اين بازي پرداخت و به اين مساله پاسخ داد.
* در دقايق ابتدايي حنيف عمران زاده ضمن خطا روي مهدي طارمي توپ را به کرنر فرستاد که کمک داور در آن اشتباه کرد.
* آرش برهاني توپش را به اوت فرستاد که به طور اشتباه کرنر اعلام شد.
* در صحنه اي که علي عليپور توسط مجيدي متوقف شد داور بايد خطاي مجيدي را اعلام مي کرد که در آن اشتباه کرد.
* کارت زرد مهدي طارمي با توجه به جلوگيري از شروع بازي درست اعلام شد.
* گل اول پرسپوليس توسط مهدي طارمي به هيچ عنوان آفسايد نبود.
* برخورد توپ در محوطه جريمه به دست رامين رضاييان مي توانست با تصميم محسن ترکي اعلام پنالتي شود.
* برخورد نوراللهي با آرش برهاني در محوطه جريمه خطايي نبود و به درستي پنالتي گرفته نشد.
* گل دوم پرسپوليس که عاليشاه مدعي بود آن را زده توسط فنايي به نام طارمي ثبت شد.
* شادي گل محسن مسلمان و فرشاد احمدزاده نمي توانست توسط داور با اخطار همراه شود.
* خطاي پنالتي روي محسن بنگر توسط حنيف عمران زاده به درستي توسط محسن ترکي اعلام شد.
* در حالي که عنوان مي شد پنالتي طارمي از خط عبور کرده است فنايي عنوان کرد تمام توپ از خط دروازه عبور نکرده است.
* خطاي رامين رضاييان در ميانه ميدان روي يعقوب کريمي مي توانست با کارت زرد داور همراه شود که در اين صورت مدافع پرسپوليس با توجه به دو کارته شدن از زمين اخراج مي شد.
* گل چهارم پرسپوليس به هيچ عنوان آفسايد نبوده و محسن مسلمان عقب تر از طارمي قرار داشت.
* محسن مسلمان روي بازيکن حريف خطا کرده بود و پنالتي گرفته شده براي استقلال صحيح اعلام شد. در اين صحنه و در زمان ضربه زدن پنالتي اميد ابراهيمي داور مي توانست با توجه ورود بازيکنان به محوطه جريمه آن را تکرار کند.
* مهدي رحمتي با توجه به اعتراضش بعد از سوت داور در نيمه اول مي توانست از ترکي کارت زرد دريافت کند.
سپاهان يک استقلال اهواز يک
ايگور استيماچ: جا دارد به شاگردانم تبريک بگويم و آنها جانانه جنگيدند و شايسته برد بودند.
سياوش بختياري زاده: ا مقابل تيمي بازي داشتيم که شخصيت بالايي دارد. نميخواستم بازيکنان 2 کارتهام را مقابل پرسپوليس از دست بدهم و به همين دليل آنها مقابل سپاهان محتاط بازي کردند.
کارشناس داوري: دو آفسايد استقلال اهواز در اين ديدار اشتباه اعلام شد و صحنه گل کلاه کج به درستي اعلام شد و صحيح بود.
يک آفسايد نيز براي سپاهاني ها به اشتباه اعلام شد.
در صحنه گل سپاهان منوچهري پيش از به ثمر رساندن گل روي بازيکن حريف خطا کرد و گل سپاهاني ها خطا بود.
داور در اين بازي بايد خطاي روي پريرا در محوطه جريمه را پنالتي اعلام مي کرد.
راه آهن يک ذوب آهن يک
توپوليديس: ما يک مدت تمرين نداشتيم و گلي که در دقايق پاياني خورديم به وضعيت بدني بازيکنان مرتبط است.
يحيي گل محمدي: بايد از موقعيت ها در ديدارهايي که حريف دفاعي بازي مي کند استفاده کني. ما تلاش کرديم براي پيروزي اما موفق نشديم.
استقلال خوزستان صفر نفت تهران صفر
عبدالله ويسي: از فرصت هاي مان استفاده نکرديم و بايد در بازي هاي آينده تلاش کنيم تا اين دو امتياز از دست رفته را جبران کنيم.
عليرضا منصوريان: هيچ شانسي در 90 دقيقه نداشتند و مي توانستيم برنده زمين باشيم.
سايپا يک سياه جامگان يک
مجيد جلالي: وقتي حريف بدون موقعيت به گل مي رسد و وقتي ما بر حريف تسلط داريم يعني شرايط خوبي نسبت به آنها داشتيم.
فرهاد کاظمي: داور جواني بود که اميدوارم موفق باشد. هفته گذشته 4 پنالتي ما را نگرفتند. اين مشکلات براي ما اپيدمي شده و سناريويي عليه ماست!
کارشناس داوري: اخراج جعفرپور از سياه جامگان به واسطه کارت زرد دوم صحيح بود و تصميم درستي از داور بود.
پنالتي اعلام شده براي سياه جامگان روي علي عسگري تصميم درست داور در اين بازي بود.
اعلام اوت اشتباه براي سايپا که در نهايت منجر به گل آنها شد مهلک ترين اشتباه تيم داوري اين بازي بود که روي نتيجه تاثيرگذار بود.
فولاد يک ملوان صفر
دراگان اسکوچيچ: مهم گرفتن سه امتياز بود که به آن رسيديم و فرصتي براي بازي زيبا نبود و اکنون مي توانيم با خيالي راحت به چهار بازي آينده مان نگاه داشته باشيم.
محمد احمدزاده: تيمي که 10 امتياز عقب است هم ميگويد به بقا در ليگ اميدوارم. 10 امتياز از يکي از رقيبانمان پيش هستيم و از نزديکترين رقيبمان هم 2 امتياز با تفاضل گل مثبت 3 جلوتر هستيم و طبيعي است ترسي از سقوط نداشته باشيم و همه چيز به خودمان بستگي دارد.
کارشناس داوري: توقف بازيکن ملوان در محوطه جريمه خطايي از سوي مدافع اين تيم نبود.
در صحنه گل فولاد اميرحسين فشنگچي او خطايي نکرد و گل به درستي اعلام شد.
در دقايق پاياني و در ضد حمله مدافع حريف روي بازيکن فولاد مرتکب خطايي شد که بايد با کارت قرمز همراه مي شد اما داور تنها به کارت زرد اکتفا کرد.
برخورد آرنج بازيکن فولاد به بازيکن فولاد بايد با کارت زرد جريمه مي شد.
حضور همسر هادي نوروزي روي خط برنامه
همسر هادي نوروزي با حضور در روي خط برنامه نود به گفتگو با عادل فردوسي پور پرداخت. او در ابتداي صحبت هايش روز پدر را به همه مخاطبان اين برنامه تبريک گفت و جاي خالي همسر و پدر فرزندانش را خالي دانست.
همسر مرحوم هادي نوروزي، کاپيتان فقيد پرسپوليس در ادامه صحبت هايش گفت: اينقدر حالم بد بود که در روزهاي ابتدايي رفتنش اين اتفاق را باور نمي کردم. هادي دنيايش پرسپوليس بود. شماره 24 براي ما فقط يک شماره نبود. اکنون ايمان دارم به شماره 24 ابدي. اکنون همه با ديدن شماره 24 ياد و خاطره هادي را زنده نگه مي دارند و اکنون اتحاد بزرگي بين قرمز و آبي شده است.
او در ادامه قرعه کشي برنامه را برعهده گرفت و برندگان نظرسنجي پيش بيني دربي را انتخاب کرد و نکته جالب اينجا بود که پدر همسر هادي نوروزي يکي از برندگان اين قرعه کشي لقب گرفت.
پروفسور سميعي مهمان ويژه برنامه نود
در بخش ديگري از برنامه نود پروفسور سميعي، جراح بزرگ و مطرح مغز در گفتگويي با بهادراميري، گزارشگر برنامه نود درباره دربي و مسائل ديگر صحبت کرد.
او در رابطه با دربي گفت: به ما اطلاع دادند امروز دربي است. يکي از بازي هاي جذاب ايران است. از دور خبرها به ما مي رسد. استقلال و پرسپوليس تک نيستند و شهرستان ها قوي شده اند و ترسي از آنها دارند. تبريز و گيلان ما هم همينطور است.
افتخار ايران درباره تمايلات رنگي اش گفت: من مي گويم هر دو تيم قوي هستند و بيشتر طرفدار تيم ملي هستم. هر جايي بازي کند و دوست دارم نتيجه آن را دنبال کنم. من بازي ها را از طريق اينترنت دنبال مي کنم. ما نياز به آکادمي فوتبال داريم و بايد زودتر رشد کنيم. بچه ها عاشق فوتبال هستند. ما هشتاد ميليون جمعيت داريم که در بيشتر استان ها استعداد وجود دارد. با جمع آوري اين استعدادها در يک آکادمي و آموزش و تغذيه مناسب آنها مي توانيم در دنيا موفق شويم.
پرفسور سميعي در پايان صحبت هايش توصيه اي ويژه به بازيکنان داشت و گفت: بايد پيش از بازي افکار خود را روي مسائل فرعي متمرکز کنند و کارهايي که مي خواهند را در ذهن خود بارها مرور کنند. مغز هدايت کننده است و سعي کنيد با متخصص مغز ارتباط مناسبي داشته باشيد.
حاشيه هاي دربي 82
بخش جذاب برنامه نود اختصاص به ويژه برنامه ها و گفتگوهاي جذابي بود که محمدحسين ميثاقي براي مخاطبان اين برنامه در نظر گرفته بود. او و حامد راستگو به عنوان گزارشگران برنامه نود به جمع هواداران رفتند و به تهيه گزارشي جذاب از آنها اقدام کردند.
صحبت هاي تاج درباره نقطه تاريک دربي
رييس سازمان ليگ با حضور روي خط برنامه نود درباره فروش بيش از حد بليت بازي دربي پاسخ داد.
او در اين باره گفت: بليت الکترونيکي فروختيم اما اتفاقي که افتاد عده زيادي از مردم طبق عادت بدون بليت حضور يافته بودند. به همين منظور افرادي که بليت داشتند پشت سر اين افراد گير کرده بودند و کاري هم از دست نيروي انتظامي بر نمي آمد. صبح اعلام کرده بودم که کسي به استاديوم نيايد و همه بليت ها فروخته شده است.
وي ادامه داد: کساني نيز بدون بليت در استاديوم حضور يافته بودند و با شکستن درب قصد ورود داشتند که به همين منظور نيروي انتظامي مجبور به برخورد با آنها شدند.
مهدي تاج در مورد راهکارش براي عدم تکرار اين مساله در آينده گفت: ما رو به جلو مي رويم. اگر نگاهي به دربي هاي قبل بياندازيد متوجه مي شويد که رو به جلو مي رويم. ما طبق اطلاعيه اي اعلام کرديم کساني که بليت داشتند و نتوانستند بيايند ما بليت او را دوباره شارژ مي کنيم. به هرحال بايد طبقه دوم صندلي گذاري شود و شماره گذاري شود. تنها مشکل اين بازي بحث بليت فروشي بود که اميدوارم اين مساله نيز برطرف شود.
رييس سازمان ليگ در ادامه صحبت هايش درباره حساسيت ليگ دسته اول و راهکار آنها براي اين مساله گفت: ما کاملا ليگ دسته اول را در هفته پاياني زير نظر خواهيم گرفت.
برترين هاي نود – هفته بيست و ششم
برترين هاي تکنيکي و فني اين هفته ليگ برتر از سوي دوربين برنامه نود شکار شده اند و عادل فردوسي پور آنها را معرفي کرده است که در ادامه اسامي آن را مشاهده خواهيد کرد.
برترين هاي تکنيکي هفته: محمد ابراهيمي(دو بار)، اسماعيل شريفات، مرتضي تبريزي (دو بار)، وريا غفوري، داريوش شجاعيان، سامان نريمان جهان، علي قلي زاده، حسين بادامکي، بختيار رحماني، حامد زماني، ميلاد ميداوودي، علي هليجي، حسن بيت سعيد، غلامرضا رضايي، عادل شيحي، سجاد شهباززاده، مجتبي حق دوست،
برترين گل هفته: عادل کلاه کج
برترين پاس گل هفته: فرشاد احمدزاده (گل دوم برابر استقلال)
برترين گل نزن هفته: امين منوچهري
برترين مهار دروازه بان هفته: سيد مهدي رحمتي در دبل سيو اميد عاليشاه و علي عليپور
برترين تصميم داوري هفته: فرزاد بهرامي ( کمک داور ديدار سپاهان – استقلال اهواز)
آناليز دربي توسط کارگروه برنامه نود
تيم آناليز برنامه نود اينبار به سراغ حساس ترين بازي هفته بيست و ششم ليگ برتر رفته است. جايي که پرسپوليسي ها برابر رقيب ديرينه خود با ارايه يک بازي تقريبا بي نقص موفق شدند با حساب 4 بر 2 پيروز شود.
ريتم بالاي بازي و سرعت آن باعث شد تا يکي از جذاب ترين دربي هاي سال هاي اخير را شاهد باشيم. استقلال بازي را با چهار هافبک آغاز کرد و اين بزرگترين سورپرايز بازي بود.
پرسپوليسي ها با پاس هاي درست در دقايق ابتدايي برتري خاصي بر حريف داشتند و با 18 پاس درست در باکس هجومي برابر صفر پاس آبي ها برتري خود را به نمايش گذاشتند.
استقلالي ها که به خلاقيت حيدري و شيحي دل بسته بودند بعد از گل اول پرسپوليس فرصت هاي خوبي براي تساوي کشاندن بازي داشتند اما اين سرخ ها بودند که با استفاده درست از جناح راست خود روي حريف خود برتري داشتند.
پرسپوليسي ها که ضعف حريف را در جناح چپ خود ديده بودند با استفاده درست از احمدزاده و رضاييان و با ديد مناسب طارمي به خوبي توانستند از اين حفره بزرگ استفاده کنند. آنها به خوبي با قطع حمله حريف توپ را در کمترين زمان و پاس به جناح راست برده و از آن بهره مي بردند.
علي عليپور با مشارکت بالاي دفاعي 5 بار موفق به قطع پاس شد و در نبردهاي هوايي هم بر حريفانش برتري داشت. استقلالي ها که براي جبران نتيجه با نفرات بالا در زمين حريف حضور يافته بودند اين تاکتيک را در سمت مقابل هم ديدند و برانکو نيز بازيکنانش را با تعداد نفرات بالا در باکس حمله زمين حريف قرار داده بود تا فرصت هاي زيادي را روي دروازه مهدي رحمتي خلق کنند.
رامين رضاييان با حضور پرتعداد در حملات تيمش در نهايت موفق شد روي يک ريباند گل سوم را به ثمر برسانند. اين بازيکن که يکي از مهمترين مهره هاي برانکو بود با دوندگي بالا در دفاع البته کمي سهل انگار بود و فرصت هاي خوبي نصيب حريف کرد.
اين دربي هيجان انگيز که با نتيجه اي دور از انتظار به پايان رسيد حاصل بازي شجاعانه کادرفني دو تيم بود.
واکنش بازيکن رئال به دربي تهران
ميشل سالگادو که امروز در ايران حضور يافته بود در گفتگويي با دوربين برنامه نود درباره دربي نيز صحبت کرد.
او در ابتداي صحبت هايش گفت: خيلي خوشحالم که براي سوم به ايران آمدم. بار اول براي مصاحبه تلويزيوني، دفعه دوم براي يک بازي و بار سوم نيز براي آکادمي رئال ومسائل مربوط به آن.
مدافع سابق رئال در رابطه با دربي تهران گفت: مي دانم بازي حساسي است و با شرايط آن کاملا اگاه هستم. بازي رئال و بارسا البته کاملا متفاوت است. چون اين دربي مي تواند دنيا را به عنوان طرفدار بارسا و رئال تقسيم کند.
وي ادامه داد: راجع به طرفداران دو تيم زياد شنيده بودم. از من خواسته بودند براي تماشاي اين دربي به تهران سفر کنم و با چنين طرفداراني مشخص است دربي بزرگي بوده است.
سالگادو در رابطه با طرفداري نيز اينطور توضيح داد: براي ما نيز اينطور است. دوست دارم رئال ببرد و بارسا ببازد. برد در دربي باعث مي شود طرفداران تمام اشتباهاتت را ببخشند. وقتي با برد برگردي مثل پادشاه با تو برخورد مي کنند و مي تواني در رستوران غذاي مجاني بخوري اما وقتي ببازي بهتر است يک هفته در خانه حبس شوي! مسلما اين مساله در ايران هم اينطور است و طرفداران دو تيم چنين حسي دارند.
او در توصيه اي به طرفداران استقلال گفت: چيز سختي است که بخواهم بگويم. مسلما آنها خيلي ناراحت هستند. خوبي فوتبال اين است که شانس مجدد داري و زندگي هم در جريان است.
اعتراف مظلومي
سرمربي استقلال که اين روزها با توجه به شکست چهارگله برابر رقيب ديرينه کاملا زير فشار است درباره شرايط تيمش صحبت کرد.
پرويز مظلومي در ابتداي صحبت هايش در برنامه نود گفت: باز هم عذرخواهي مي کنم از هواداران تيمم که باعث ناراحتي آنها شديم. همه ما در تلاش بوديم بازي خوبي به نمايش بگذاريم و با برد از زمين خارج شويم. البته خوشحاليم که هر دو تيم از نظر تاکتيکي بازي خوبي برگزار کرديم.
وي ادامه داد: هميشه دوست داشتم بازي خوبي به نمايش بگذاريم و بازي هاي پرگلي به نمايش بگذاريم. هميشه بازي خوبي برگزار کرديم و کسل کننده نباشيم. هيچ وقت به دنبال اين نبودم که صفر صفر کنم و نبازم و يک کارنامه بدون شکست براي خودم درست کنم و اين براي من رضايتبخش است. وقتي در دربي حساسيت بالايي است و در دقيقه 5 گل مي خوريم. از تعريف و تمجيدهايي که از حريف شده بود و آنها روحيه بالايي داشتند. ما بعد از گل خوردن هم موقعيت هاي خوبي داشتيم و حتي يک پنالتي براي ما گرفته نشد. شايد سرنوشت اين بازي تغيير مي يافت. من حتي پنالتي روي آرش برهاني را هم مي بينم. ضربه دوم را زماني خورديم که عادل شيحي را نيز از دست داديم و البته يک بازيکن حريف هم اخراج نشد. خيلي سخت است که وقتي دو گل عقب مي افتي و به بازي برگردي و البته ما در نيمه دوم بهتر بوديم.
مظلومي در رابطه با اينکه پرسپوليس برتر از آنها بود يا خير گفت: در اينکه پرسپوليس خوب بازي کرد شکي نيست اما ما دست و پا بسته نبوديم و آنها از اشتباهات ما به بهترين شکل استفاده کرد. ما ضربه مهلکي در ميانه زمين خورديم. روي روزبه چشمي خيلي حساب کرده بوديم. ما قبل از اينکه روزبه را از دست دهيم دو برد و دو تساوي داشتيم. باشگاه تلاش کرد بازيکن در نيم فصل بگيرد اما نشد.
وي ادامه داد: من همان مجموعه اي هستم که چهار دربي را پشت سر هم بردم. من اين شکست را با جان و دل قبول مي کنم.
سرمربي استقلال در مورد اينکه از تعويض خسرو حيدري راضي است يا خير گفت: به يک جمع بندي در نيمکت رسيديم که خسرو را تعويض کرديم. من تعويضم شخص ديگري بود. اين تعويضي که کردم اصلا جواب نداد و اشتباه بود.
مظلومي در پايان درباره مشکلاتي که به وجود آمد و مجيدي نيز کنار گذاشته شده گفت: فرزاد مجيدي تلاش زيادي براي اين تيم کرد. البته منصورخان پورحيدري است و سرپرست تيم اوست و کسي که بيايد به عنوان موقت است. به هرحال هواداران ما بايد خويشتن دار باشند.
سرمربي استقلال در پايان درباره اينکه تغييري روي نيمکت اين تيم به وجود خواهد آمد يا خير گفت: در نيمکت فعلا تغييراتي نخواهيم داشت. من چسبيده به استقلال نيستم و هر وقت نياز باشد آمدم وهر وقت نخواستند رفتم. در چهار هفته باقي مانده هنوز شانس قهرماني داريم و در جام حذفي هم شانس داريم و فيناليست هستيم و در چهار بازي باقي مانده شانس داريم و نياز به حمايت هواداران داريم.
دليل کنار گذاشتن نويدکيا از سوي استيماچ
سرمربي کروات سپاهان محرم نويدکيا را از حضور در تمرين اين تيم منع کرده است و اين اتفاق ويژه اي را در اصفهان رقم زده است.
ايگور استيماچ بالاخره اختلافات خود با مرد همه کاره سپاهان در سال هاي اخير را علني کرد و در اقدامي عجيب تصميم به کنار گذاشتن او گرفت.
سرمربي کروات سپاهان در توضيح اين تصميم خود اينطور گفته: او کاري کرده که من نتوانستم تحمل کنم و اين اتفاق عجيبي براي من بوده است.
وي ادامه داد: او براي از بين بردن وجهه من هر کاري کرده و اين رفتار براي من قابل قبول نيست.
در نظرسنجي برنامه نود که اختصاص به انتخاب برترين و جذاب ترين دربي سال هاي اخير داشت، دربي هشتاد و دوم بيشترين آرا به خود اختصاص داد و دربي پيروزي 3 بر دو استقلال نيز در رتبه دوم اين نظرسنجي قرار گرفت.
برنامه اين هفته نود در ساعت 2 بامداد به پايان رسيد.
منبع:ورزش3